Trgovina

Biobaula – ekološke tablete za pranje perila


10,39 

Biobaula – ekološke tablete za pranje perila (19 kos)

Opis

Ekološke tablete za pranje perila – nežen vonj 

Vsebina: 19 ekoloških tablet za strojno pranje perila > ena tableta za 6-8kg perila na stroj

Področja uporabe: 200-950C in belo perilo, tableto položite direktno v boben skupaj z oblačili, za optimalen učinek uporabite eno celo tableto.

Za vsako oblačilo preverite navodila za pranje. Ne uporabljajte za občutljiva oblačila kot so volna in svila. Primerno za vse trdote vode.

Ekološko: ♦ ni testirano na živalih ♦ 100% ekološko razgradljivo ♦ do 100% manjša odpadna embalaža ♦ 95% manjša transportna teža ♦ zmanjšanje CO2 emisij ♦ ne vsebuje GSO ♦ ne vsebuje alkohola in klora ♦ brez enzimov ♦vegansko ♦ izdelek ne vsebuje plastike.

Sestavine: 15-30%: belilno sredstvo na kisikovi osnovi, parfum, <5% anionski tenzidi, neionski tenzidi. Vsebuje tudi: citronska kislina, soda, natrijev karbonat, aktivator belila (TEAD),  sekvenčni agent, stabilizatorji.  90% vseh sestavin je naravnega izvora.

Da zmanjšate vpliv na okolje, upoštevajte priporočene odmerke. EG-VO Nr. 64872004 Uredba o čistilih. “Ekološka pralna in čistilna sredstva certificiran pri ECOCERT Greenlife po ECOCERT standardu”.

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok! Ni za uživanje. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo. Pri zaužitju: Če se slabo počutite, pokličite zdravnika / center za zastrupitve. V primeru stika z očmi: Nekaj ​​minut nežno sperite z vodo. Če je mogoče, odstranite kontaktne leče. Nadaljujte s spiranjem. Več informacij pod www.biobaula.com  

Proizvedeno v Španiji za: BioBaula Nemčija