O nas

Dobrodošli na naši internetni strani, ki smo jo oblikovali za vas, da bi spoznali in tudi lahko kupili naše ekološke izdelke.

Vse se je začelo, ko sta moji eko pikici opazili, da v trgovinah ni ekoloških žvečilnov. Po dolgem trudu smo uspeli. Sedaj pa vztrajno širimo paleto naših izdelkov.

Naša vizije je ta, da bi čim večjemu številu ljudi nudili zdravo prehrano.

V deževnem gozdu Jukatana v Mehiki obstaja skupnost z imenom Chicleros, združenje 2000 ljudi, ki pridobivajo naravni lateks iz dreves chicozapote. Dreves ne podirajo, ampak v lubje vrežejo cikcakaste zareze za ulov soka. Drevo nato počiva od 7 do 10 let, preden je spet primerno za obdelavo. Lateks nato prekuhajo, da se strdi v gumijasto maso. Dodajo mu samo naravne dodatke, kot so sirup trsnega sladkorja, agavin sirup naravna glukoza in naravne arome (cimet, limeta, meta in zelena meta)

Žvečilni gumiji Chicza so kontrolirani in certificirani že od izvira v Mehiki, prav tako pa tudi pri evropski kontrolni organizaciji BioAgriCert.

Poleg varovanja našega zdravja, prispevajmo še k zaščiti deževnih gozdov in narave.

Podjetje Landgarten slovi po kvalitetnih in okusnih izdelkih. Od prvega dne se je podjetje osredotočilo na hranljive prigrizke z dodatno vrednostjo: odličen okus, 100% organski, 100% brez glutena in 100% gmo free. Njihov poseben program vključuje hranljive in inovativne sojine prigrizke, različne mešanice prigrizkov in okusne plodove, ki so pokriti z najboljšimi čokoladami.

Energijska pijača, ki je po okusu podobna konvencionalnim energijskim pijačam, vendar je ekološka. Pijača vsebuje Ginseng. Idealna rešitev, če ste utrujeni ali če ste pri fizičnem opravilu.

D’ANGELO PASTA se razlikuje od običajnih testenin. In to je v postopku izdelave – hladno valjanje testa. Tako testo dobi grobo površino in posledično se omake dobro oprimejo testenin. Poleg tega ta postopek ohranja več mineralov v testu in obdrži obliko pri kuhanju. Opustitev jajc v testu je tudi pomemben namig za prave oboževalce testenin. Uporabljamo le zdrob iz pšenice Durum z juga Italije, ki je zmlet v enem izmed prestižnih mlinov v bližini Firenc in to po specifikacijah, predpisanih po naših zahtevah.

Različne oblike (tortelini, cappelletti, ravioli in strozzapreti) testenin dajejo stranki možnost, da izbere želeno obliko.

Ponudba 4 vegetarijanskih in 9 veganskih okusov zadovolji vsakega ljubitelja testenin.

Brez mesa in jajc, 1 leto rok uporabe brez hladilnika, približno 2-3 porcije v pakiranju – 250g = 450g, recept na hrbtni strani embalaže, hitra in preprosta priprava

Embalaža tiskana z veganskimi barvami in lepljena z veganskim lepilom

 

Embalaža brez aluminija!!!

Paleta zajema moothie-je, kekse, ploščice, napolitanke, preste in palčke.

Veliko izdelkov tudi s kvaliteto Demeter!

EKOLOŠKE INGVERJEVE PASTILE S POMARANČO, JANEŽEM IN LIMONO

Ingver se že več stoletij po svetu uporablja kot naravna zdravilna rastlina. V naših pastilah se ingverjev pekoči okus dopolnjuje z nežnim okusom pomaranče, janeža ali limone. Moč ingverja za usta in grlo.

EKOLOŠKE INGVERJEVE KAPLJICE

EKOLOŠKE INGVERJEVE KOCKICE

ŽVEČILNI GUMIJI GINJER in Steviagum vsebujejo xylitol in stevijo, ne vsebujejo pa sladkorja, aspartama in glutena. Xylitol zmanjšuje pojavljanje kariesa, zavira rast bakterij, ki tvorijo kislino in zobne obloge, povečuje proizvodnjo sline ter povzroča remineralizacijo zobne sklenine*. 

* Vse to je potrjeno s strani European Food Safty Authority EFSA.

 

Stevia je sladilo, ki ne vsebuje sladkorja in nima energijske vrednosti, je brez kalorij in ogljikovih hidratov. Primerno je tudi za diabetike.

 

Čokoladna jajčka s Fair trade presenečenjem!

Sveža zelenjava v 2 do 3 dneh!

Samo ena posoda, voda in VREČKA KLAČKOV.

Na voljo je 6 sort kalčkov.

Razstrupite se!

Zeolit-klinoptilolit je 100% naraven mineral v prahu in je najboljši razstrupljevalec telesa.