O nas

Pozdravljeni!

Dobrodošli na naši internetni strani, ki smo jo oblikovali za vas, da bi spoznali in tudi lahko kupili naše ekološke izdelke.

Vse se je začelo, ko sta moji eko pikici opazili, da v trgovinah ni ekoloških žvečilnov. Po dolgem trudu smo uspeli. Sedaj pa vztrajno širimo paleto naših izdelkov.

Our Vision

Aenean rutrum, sapien non consectetur gravida, lectus velit tristique ligula, vel sagittis est nulla et velit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

Our Mission

Vivamus commodo turpis vitae ligula luctus malesuada. Quisque non turpis ac felis molestie bibendum nec eget sem. Mauris feugiat pretium est, at iaculis est. Integer nec eros velit.

Ekološke žitne ploščice z baobabom, amarantom, kvinojo in z rdečim sadjem, pomarančami ali limonami

Vaa lakota, se zdaj lahko zadovoljni s to okusno lahko malico brez slabe vesti. Wow!bab, prva ekoloka žitna ploščica z Baobabom, zagotavlja vse to zaradi svojih kakovostnih sestavin in njihovega izvora. Wow!bab vsebuje hranljive sestavine, z minimalno količino trsnega sladkorja in maščob, pa vendar z neverjetno novo izkušnjo za vaše brbončice!

Kot alternativa pravemu obroku za potnike, športnike ali preprosto za ljudi na poti, ki ne želijo uživati praznih kalorij a prav tako posvečajo pozornost zdravju, trajnostnemu razvoju in okolju. Žitna ploščica z WOW učinkom, ki traja še dolgo po prvem ugrizu.

  • ne vsebuje palminega olja
  • ne vsebuje arom
  • brez glutena
  • brez konzervansov

Edini pravi 100 % naravni in biorazgradljivi žvečilni gumiji na svetu, z imenom Chicza (Čikca)

V deževnem gozdu Jukatana v Mehiki obstaja skupnost z imenom Chicleros, združenje 2000 ljudi, ki pridobivajo naravni lateks iz dreves chicozapote. Dreves ne podirajo, ampak v lubje vrežejo cikcakaste zareze za ulov soka. Drevo nato počiva od 7 do 10 let, preden je spet primerno za obdelavo. Lateks nato prekuhajo, da se strdi v gumijasto maso. Dodajo mu samo naravne dodatke, kot so sirup trsnega sladkorja, agavin sirup naravna glukoza in naravne arome (cimet, limeta, meta in zelena meta)

Žvečilni gumiji Chicza so kontrolirani in certificirani že od izvira v Mehiki, prav tako pa tudi pri evropski kontrolni organizaciji BioAgriCert.

Poleg varovanja našega zdravja, prispevajmo še k zaščiti deževnih gozdov in narave.

Kvalitetni in okusni izdelki po načelih pravične trgovine.

Podjetje Landgarten slovi po kvalitetnih in okusnih izdelkih. Od prvega dne se je podjetje osredotočilo na hranljive prigrizke z dodatno vrednostjo: odličen okus, 100% organski, 100% brez glutena in 100% gmo free. Njihov poseben program vključuje hranljive in inovativne sojine prigrizke, različne mešanice prigrizkov in okusne plodove, ki so pokriti z najboljšimi čokoladami.

Kšn naslov?

Energijska pijača, ki je po okusu podobna konvencionalnim energijskim pijačam, vendar je ekološka. Pijača vsebuje Ginseng. Idealna rešitev, če ste utrujeni ali če ste pri fizičnem opravilu.

    Košarica