Blog

Mlečni riž z jabolkom in cimetom

avtor Prikaži kategorijo Recepti 12/11/2019

Mlečni riž z jabolkom in cimetom – brez glutena, laktoze, vegansko in hitro pripravljeno

Sestavine za 2 obroka:

500 ml rastlinskega mleka (na primer riževo mleko)

120 g mlečnega riža

40 g ksilitola

1 ščepec cimeta

1 jabolko

Priprava:

Rastlinski napitek in ksilitol v ponvi segrejemo.

Nato v mleko dodajte riž in ponovno zavremo.

Mlečen riž nežno kuhajte na šibkem ognju približno 25 minut, dokler riž ni povsem mehak. Med pripravo riž stalno mešajte, da se jed ne bo zažgala.

Na koncu jabolko narežite na majhne koščke in ga skupaj s cimetom dajte na mlečni riž.

Pa dober tek.

Ni najdenih oznak.

Kategorija povezave ← Nazaj na značke

    Košarica